Polens anden sejr på vejen mod fodbold EM 2020

robert_lewandowski_polen_marts_2019_polennu
Danmark slipper for at komme i kamp med en af verdens bedste spillere, Robert Lewandowski, når der skal spilles om adgangen til VM 2022. Det bliver England, der får fornøjelsen af at skulle møde den polske topscorer i Bundesligaen. Arkivfoto.

Anfører Robert Lewandowski stod for det første mål et kvarter før tid, da de hvid-røde søndag aften mødte Letland. Foto: PRPL.


WARSZAWA: Polens fodboldlandshold sikrede sig endnu en sejr, da de hvid-røde søndag aften vandt over Letland. De hvid-røde fører nu gruppe G.


Polen vandt også sin anden kamp i kvalifikationen til EM 2020. Polakkerne tog imod Letland på hjemmebanen i det nationale stadion. Men det var først efter 76 minutters spil at det lykkedes den polske anfører Robert Lewandowski at score til 1 – 0. Otte minutter efter afgjorde Kamil Glik kampen med en scoring til 2 – 0, som også blev kampens resultat.

Polen i top

Polen indledte EM i gruppe G med en sejr over Østrig på udebane med 1 – 0, så polakkerne fører nu gruppen med maksimumpoint. Gruppen består derudover af Makedonien, Israel og Slovenien.

Næste kamp for Polen i gruppen er den 6. juni mod Makedonien.