Polens fodboldlandshold fortsætter med at vinde

polen_vinder_fodbold_finland_5_0_2016

Polens fodboldlandshold fortsætter med at vinde. Lørdag blev det til en overbevisende 5-0 sejr over Finland, og det til trods for at anfører Robert Lewandowski blev sparet i hele første halvleg. Foto: PZPN.

WROCLAW: Fodboldlandsholdet i Polen vandt også den anden testkamp ud af fire forud for EM i fodbold i Frankrig til sommer.

Polens fodbold-drenge vandt lørdag med 5-0 over Finland i den anden af fire testkampe forud for EURO 2016 i Frankrig.

Tre på tavlen

Kamil Grosicki og Pawe Wszoek scorede begge to gange, mens Filip Starzynski scorede med et raffineret langskud i det 32. minut.

Kampen blev spillet i Wroclaw, og polakkerne havde publikum med sig.

-Vi spillede med fuld opbakning, sagde landstræner Adam Nawalka efter kampen.

Kan uden Lewandowski

Sejren har selvsagt vakt glæde i Polen, men også glæde fordi kampen viste, at Polen også godt kan vinde uden den målfarlige anfører Robert Lewandowski. Anføreren kom først ind i kampen i anden halvleg, og havde et skud på overliggeren otte minutter før tid.