Polens håndbold-kvinder et mål fra mellemrunden

håndbold-kvinder
De polske håndboldkvinder kæmpede bravt, og var bare et enkelt mål fra at gå videre til mellemrunden ved EM 2020 i håndbold der spilles i Kolding og Herning. Foto: PZPR.

KOLDING: De polske håndbold-kvinder var kun et mål fra at gå videre til mellemrunden, da de spillede lige op med Tyskland, der nu går videre.


Kampgejsten fejlede ikke noget, da de polske håndbold-kvinder mandag aften skulle møde Tyskland i den sidste kamp i gruppespillet ved EM 2020 i Kolding. Selv om Polen inden stod uden point, kunne en sejr over Tyskland mandag aften sikre Polen videre adgang til mellemrunden.

Polakkerne kæmpede, og ved pausen stod der 9 – 8 til tyskerne. Trods en spændende anden halvleg og et målbevidst polsk hold, så endte kampen 21 – 21.

Tyske håndbold-kvinder videre

Kampen resultat betyder, at de polske håndbold-kvinder kan tage en slapper i Danmark, inden de skal retur til Polen.

Tyskerne fortsætter til mellemrunden. Havde Polen vundet kampen ville polakkerne gå videre, på grund af pointlighed og reglen om det indbyrdes resultat. Slutstillingen i gruppespillet ser nu i stedet således ud:

Stillingen i gruppen

  • Norge – 2 kampe – 4 point
  • Tyskland – 3 kamp – 3 point
  • Rumænien – 2 kampe – 2 point
  • Polen – 3 kampe – 1 point

Norge og Rumænien møder hinanden mandag aften i finale-kampen om første pladsen i gruppen.

EKSTERNT LINK: Håndbold-kvinder i Herning

Mere sport og håndbold-kvinder fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, kan du gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.