Polens statsminister vil have flere teknologi investeringer

  beata_szydlo_lars_loekke_rasmussen_jens_moerch_polennu

  Den polske statsminister Beata Szydlo har sikkert fået et par råd med på vejen af Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen, forud for hendes rejse til USA. Her er de to sammen under et møde i Warszawa mandag inden den polske statsministers afrejse til New York. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


  NEW YORK: Polens statsminister Beata Szydlo vil gøre det nemmere for udenlandske investorer at starte produktion i Polen.


  Polens statsminister Beata Szydlo vil tiltrække flere investorer til Polen, og især står højteknologiske virksomheder højt på ønskelisten. Det sagde regeringschefen på børsen i New York i forbindelse med et tre dages besøg i USA.

  Lettere for iværksættere

  – Vi søger investorer, der vil lave nye virksomheder i Polen baseret på moderne teknologi.

  – Vi er ved at udarbejde konkrete investeringsprojekter, men vi har også igangsat et lovforberedende arbejde, der skal gøre det lettere for iværksætter at arbejde på det polske marked, og vi vil lave afgiftsændringer der til skønner iværksættere med langsigtede formål.

  Åben for nye ideer

  – Vi er åbne overfor udvikling af nye forretningsområder og meget åbne overfor investorer, sagde den polske regeringschef.