Polens største forlystelsespark åbner i 2014

  Polens_største_forlystelsespark_åbner_i_2014_polennu

  Investorer fra Luxembourg vil bygge Polens største forlystelsespark med hoteller, vandland og meget andet for 400 millioner kroner. Den nye turistattraktion skal efter planen åbne i 2014. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Investorer er klar med 400 millioner euro til en forlystelsespark i Grodzisk Mazowiecki, 40 km syd-vest for Warszawa.


  Til foråret indledes byggeriet af det der bliver Polens største forlystelsespark med vandland, hoteller, biografer, restauranter, klubber og cafeer.

  ’Eventyr-verden’

  Det samlede areal bliver på 240 hektar jord, og parkens navn bliver Adventure World Warszawa. Byggeriet bliver det største i regionen.

  To millioner

  – Vi regner med to millioner besøgende om året, siger Peter Jan Mulder, der er leder af Las Palm, som står bag parken til dagbladet Rzeczpospolita.

  Adventure World Warszawa vil holde åbent året rundt, og skal indeholde fem tema-områder med 25 forlystelser.

  Hvem står bag?

  Selvom investeringen er på 400 millioner euro, er der ingen oplysninger om, hvem der har investeret pengene, udover at de er fra Luxemburg.

  – Konsortiet består af folk, der har penge, var det eneste Mulder sagde på en pressekonference.

  Anden fase

  Las Palm, selskabet der står bag parken, har planer om yderligere investeringer på 350 millioner euro til en anden fase, der omfatter luksus spa, konferencecenter og koncertsal.