Polens udenrigsminister: Er Kaczynski på stoffer?

  Udenrigsminister_i_Polen_Radek_Sikorski_undre_sig_over_vrede_mod_Rusland

  Polens udenrigsminister Radek Sikorski mistænker oppositionslederen for at tage narko. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Radek Sikorski, Polens udenrigsminister, overvejede i går om Jaroslaw Kaczynski var på stoffer, efter at han har udsendt næste tusinde advarsler om russisk imperialisme.


  Udenrigsminister i Polen, Radek Sikorski, stillede i går spørgsmål ved om oppositionslederen fra Lov og Retfærdighedspartiet, Jaroslaw Kaczynski, var på stoffer, efter at han har sendt et brev ud til det meste af verden, hvori han advarer mod russisk imperialisme.

  Radek Sikorski sagde endvidere til polsk-TVN, at oppositionspartierne altid har kunnet gå længere i deres resolutioner end en siddende regering, men spørgsmålet er, i dette tilfælde, om Jaroslaw Kaczynski var på piller eller ej da han sendte brevet ud til næste tusinde internationale topfolk, bl.a. hele Europaparlamentet..

  Historisk afdæmpet

  Radek Sikorski ‘s kommentar skal ses i lyset af Jaroslaw Kaczynski meget afdæmpede retorik i præsidentvalgkampen og efter broderens død den 10. april i Smolensk. Nu udviser Kaczynski og Lov og Retfærdighedspartiet en meget aggresiv retorik overfor Rusland, og det mener den polske udenrigsminister må være årsagen til stilskiftet.

  Læs historien om brevet på polennu.dk herunder.