Polsk Brøndby-helt vil rejse hjem

kamil_wilczek
Den polske landsholdsspiller Kamil Wilczek. Arkivfoto.


Den polske anfører i Brøndby, Kamil Wilczek, vil rejse hjem til Polen når hans kontrakt med Vestegns-klubben udløber om to år. Men det er ikke fordi han er utilfreds med Brøndby eller livet i Danmark, siger han til den polske sportsavis Przeglad Sportowy.

Barn i skole

– Mit barn begynder i skole om to år, og så vil min kone og jeg have at det skal være i Polen. Min familie skal tilbage til Polen, og det vil være svært for at leve uden min familie, så jeg overvejer også at tage tilbage, siger han til avisen.

Kamil Wilczek fik sit gennembrud i fodboldklubben Piast Gliwice, og vil gerne tilbage igen.

– Piast Gliwice og Brøndby er to klubber, som jeg har et særligt forhold til.

Den 31-årige angriber har spillet to A-landskampe i hvidt og rødt, samt 12 kampe for de polske ungdomslandshold.