Polsk fodbold landsholdsspiller til FC Midtjylland

rafal_fc_midtjylland

26-årige Rafal Kurzawa er skiftet fra fodboldklubben SC Amiens i Frankrig til FC Midtjylland i Danmark på en lejeaftale i seks måneder. PR-foto.


HERNING: Den polske venstre back Rafal Kurzawa, der også er på det polske fodboldlandshold, skal i de næste seks måneder spille for FC Midtjylland.


Den 26-årige polak Rafal Kurzawa, fra SC Amiens i Frankrig, er lejet ud til FC Midtjylland de næste seks måneder, oplyser klubben.

– Med tilføjelsen af Rafal på en seks måneder lang lejeaftale, bliver vores setup mere komplet, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Kurzawa spillede i Polen for Gornik Zabrze, og ROW Rybnik på en låneaftale, inden han i sommeren 2018 skiftede til fransk fodbold.

Venstre back

– Rafal er en klassisk uddannet venstre back, og han har en rigtig god fod. Han passer til vores måde at spille fodbold på, og han besidder fine fodboldmæssige dyder, som vi sætter pris på. Han er god på standardsituationer, teknisk stærk samt en dygtig pasningsspiller, så vi ser frem til at få ham ind i truppen, siger Svend Graversen.

Syv landskampe

Rafal Kurzawa har spillet syv A-landskampe for Polen, og han er netop tiltrådt sit nye job i Midtjylland.