Polsk kvinde vågnet efter en dag i det lokale lighus

  En kvinde i en den lille polske by, Zwolen – 30 km vest for Radom, blev erklæret for død, men er nu ’genopstået’. Kvinden har det godt. Arkivfoto.


  RADOM: Fredag blev en polsk kvinde erklæret for død og overført til lighuset, hvor en ansat opdagede, at kvindens ‘lig’ rørte på sig.


  En mand i den polske by Zwolen, 30 km øst for Radom, tilkaldte fredag morgen en lægeambulance til sin syge kone.

  Ambulancen og lægen ankom kort tid efter.

  Erklæret død

  Da lægen havde undersøgt kvinden, blev hun erklæret for død og transporteret til det lokale lighus. Familien begyndte forberedelserne til begravelsen, indtil noget ganske uventet indtraf.

  Hørte lyde

  En rengørings-medarbejder i det lokale lighus hørte mærkelige lyde inde fra rummet med de døde. Han gik derind, og et noget usædvanligt syn mødte ham.

  Et af ligene bevægede sig. Den overraskede medarbejder tilkaldte med det samme en læge, der efter et hurtigt check, fik kvinden overført til det lokale hospitals intensive afdeling.

  Har det fint

  Kvinden blev tilset af læger og sygeplejersker og er nu vågnet op på hospitalet og fejler intet, oplyser det lokale politi til news.pl.

  Begravelsen er blevet aflyst, og selv om familien er glade for at få deres kære ’igen’, så er der ingen tvivl om, at hændelsen har givet anledning til en del forundring.

  Politiet i Zwolen finder hændelsen så mystisk, at de efterforsker sagen i flere lag.