Polsk orkester spiller på international barokmusikfestival på Frederiksberg

Barokorkesteret

Det polske anerkendte ensemble Arte dei Suonatori vil give en række koncerter på Midsommerbarok musikfestival på Frederiksberg. PR-foto.


FREDERIKSBERG: Det polske orkester Arte dei Suonatori spiller koncerter på Midsommerbarok, som er Danmarks største festival for barokmusik.


Midsommerbarok finder sted for 5. gang i hjertet af Frederiksberg, og i år skal det verdenskendte polske ensemble Arte dei Suonatori spille på festivalen. Orkesteret vil give en række koncerter under festivalen der begynder den 19.juli og fortsætter frem til den 25. juli.

Anerkendt ensemble

Arte dei Suonatori blev grundlagt i Poznan (Polen) i 1993 af violinisterne Ewa og Aureliusz Golinski og er i dag det mest anerkendte polske ensemble på den internationale scene for tidlig musik. Orkestrets repertoire omfatter mere end 600 værker fra 1700- og 1800-tallet, der spænder vidt i stil og form. (…) Arte dei Suonatoris tilgang til musikken har skabt stor bevågenhed, hvilket en række internationale priser vidner om, skriver arrangørerne af Midsommerbarok festivalen.

Usædvanlig koncert

En af Arte dei Suonatoris koncerter skal spilles fra bådene i Frederiksberg Have, hvor det polske orkester vil underholde med et uddrag af Georg Friedrich Händels Water Music. Der er fri adgang til denne koncert. Midsommerbarok 2013 vil i alt bestå af 14 koncerter, hvoraf 4 transmitteres af DR P2.

LÆS MERE
Eksternt link: Barokmusikfestivalens hjemmeside