Polsk spiller på All Starhold ved EM i håndbold

  Lijewski_paa_all_starhold_(1_of_1)

  Krzysztof Lijewski (3) i aktion i kampen mod de senere europamestre fra Frankrig, som Polen kun tabte til med et enkelt mål. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk


  HERNING: Den polske højreback Krzysztof Lijewski har fået plads på EHFs officielle All Starhold i forbindelse med EM i håndbold.


  Det europæiske håndboldforbund, EHF, har udvalgt den polske højreback, Krzysztof Lijewski, til det officielle All Starhold i forbindelse med europamesterskaberne i håndbold 2014, som i går sluttede med finalerne i Herning.

  Lijewski har gennem hele turneringen været en af de mest fremtædende spillere på Polens hold, som endte på sjettepladsen ved EM.

  Han scorede 7 mål, men stod desuden for mange, målgivende afleveringer, samt en solid indsats i forsvaret.

  Enige danske eksperter

  TV2’s håndboldeksperter, Bent Nyegaard og Nikolaj Jacobsen har også sat hver deres All Starhold, og begge har valgt Krzysztof Lijewski som højre back.

  Det samme har Joachim Boldsen, der har været ekspertkommentator på TV3.

  Lijewski-show mod Sverige

  – Lijewski har spillet fornuftigt i hele turneringen, men stemplede for alvor ind i kampen mod Sverige, hvor han kørte dem – undskyld mig – på røv og albuer og havde sit helt eget show, kørende. Fantastisk indsats af ham, sagde Joachim Boldsen, da han præsenterede sit All Starhold for TV3’s seere.

  – Lijewski bruger ikke så mange skud på at score, han har mange assists og står også godt i forsvaret, lød analysen videre fra den tidligere danske landsholdsspiller.

  Klar om to år i Polen

  Krzysztof Lijewski er 29 år og vil formentlig også være med, når Polen om to år er vært ved de næste europamesterskaber i håndbold for herrer.