Polsk tennis-darling fyret efter nøgen-foto

Agnieszka_Radwanska_nøgen_polen_tennis_poland_polennu

Agnieszka Radwanska er fyret som katolsk ungdomsambassadør efter at have optrådt nøgen i et amerikansk sport og sundhedsmagasin. Foto: Screendump.


WARSZAWA: Den polske tennis-darling Agnieszka Radwanska er fyret som katolsk ungdomsambassadør efter nøgenfoto i amerikansk magasin.


Polske Agnieszka Radwanska, nummer fire på verdensranglisten i tennis, er fyret som ambassadør for den katolske ungdomsorganisation Krucjata Mlodych. Det sker, efter at den polske tennis-darling har optrådt nøgen i det amerikanske magasin om sport og sundhed, ESPN.

Afstand på hjemmeside

Den katolske organisation har meddelt sin beslutning på sin hjemmeside.

– Krucjata Mlodych tager afstand fra den umoralske adfærd som Frøken Radwanska viser, og dermed udelukker vi hende som ambassadører for organisationen, skriver organisationen på sin hjemmeside. Også i andre katolske kredse, har den populære tennis-stjerne vakt anledning til harme og fordømmelse.

Tennisbolde til flere formål

For to år siden deltog den Radwanska i en fotosession, hvor hun med tennisbolde stavede til navnet: Jesus. I denne måned optrådte Radwanska nøgen ved en swimmingpool fyldt med tennisbolde til ære for det amerikanske magasin.

Ikke kun kritik

Men ikke alle fordømmer den polske tennis-stjerne.

Ryszard Czarnecki, der er medlem af Lov og Retfærdighedspartiet (PiS), forsvarer det polske talent på sin Twitter-konto.

– Hun er en smuk pige – slank og dygtig, skrev han. Han mener at kritikkerne bare er misundelige på Radwanska.

Den 24-årige polak nåede semifinalerne ved Wembledon, og er nummer fire på WTO verdensranglisten. Radwanska har ikke selv kommenteret den katolske fyring.

LÆS MERE
Eksternt link: Radwanska nøgen i ESPN Magasin