Polske Hurkasz vinder Miami Open i tennis

tennis miami polen
Den 24-årige polak Hubert Hurkasz har vundet Miami Open i tennis, som den første polak nogensinde. Han ventes nu at blive nummer 16 på den internationale tennis ranking liste. Foto: Herbert Hurkasz.

MIAMI: 24-årige polak Hubert Hurkasz har overraskende vundet Miami Open i tennis. Han ventes nu at blive nummer 16 på den internationale tennis ranking liste.


Nyt om tennis. 24-årige Hubert Hurkasz har vundet Miami Open. Han er dermed den første polak der vinder en ATP Master single sejr. Hurkasz vandt med cifrene 7 – 6 og 6 – 4 over italieneren Jannik Sinner.

Hubert Hurkasz er fra Wroclaw og 1,96 meter høj.

LINK: Mere om Hubert Hurkasz og tennis her

Se tenniskampen: Se højdepunkter fra finalen her.

Jannik Sinner vs Hubert Hurkacz | Miami 2021 Final HighlightsEfter sejren i Florida forventes Hurkacz at kunne indtage en placering, som verdens 16. bedste tennisspiller.

Ikke bare mænd

Det er ikke kun de polske mænd, der har succes internationalt med tennis. I oktober vandt Iga Świątek tennis turneringen French Open, og blev den første polak med en Grand Slam single-titel.

19-årige Iga Swiatek vandt sin første Grand Slam titel (French Open) ved at besejre amerikaneren Sofia Kenin med cifrene 6-4, 6-1. Foto: WTA.

Mere polsk tennis på dansk? Vi har ikke bygget en betalingsmur omkring vores indhold. Det er et valg vi har truffet, fordi vi gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, kan du gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.