Polske Lewandowski er topscorer i Tyskland

lewandowski

Robert Lewandowski har igen grund til at smile. Lørdag blev han topscorer i den polske Bundesliga, og her er han fornøjet i venskabskampen mod Danmark i Gdansk i 2013, hvor Polen vandt 3 – 2. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


MÜNCHEN: Polens anfører Robert Lewandowski er topscorer i den bedste tyske række for sin klub Bayern München.


Polens landsholdsanfører Robert Lewandowski er igen topscorer i den tyske Bundesliga. Lewandowski har scoret 30 gange i 2015/16 sæsonen for sin klub Bayern München. Lørdag scorede polakken sit 30 mål i 3 – 1 kampen mod Hannover, og dermed kan ingen overgå polakken.

Anden gang

Det er ikke første gang at den polske anfører er den bedst scorende i den bedste tyske række. Da han spillede for Borussia Dortmund for to år siden, blev han også topscorer – dengang dog kun med 20 mål.

9 CL mål

Robert Lewandowski har også udrettet små mirakler for sin klub på den internationale arena. I UEFA’s Champions League turnering har han scoret ni mål i sæsonen for sin klub. Indsatsen rakte dog ikke til en finaleplads.

Dansker møde

Danmarks skal mødes Robert Lewandowski og hans polske fodbold-venner i en af de første kvalifikationskampe forud for VM 2018 i Rusland. Danmark og Polen er i gruppe, og mødes første gang i Warszawa til oktober.