Poznan og Szczecin på rejsemesse i Herning

pto_og_lot_rejsemesse_polen_vagabond
Rejsemessen for Kvalitetsrejser har igen i år deltagelse af den polske turistorganisation PTO. Her er det fra seneste rejsemesse i Øksnehallen. Arkivfoto.

HERNING: Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle åbner fredag i MCH. Polens turistorganisation er med, og bakkes op af eksperter fra Poznan og Szczecin.


Rejseeksperter fra nær og fjern er med, når Messecenter Herning fredag morgen slår dørene op for 2020-versionen af Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle. Mere end et hundrede lande er repræsenteret, 3.500 ekspert er på plads, og det hele er fordelt på 14 store messehaller. Også denne gang er der flere repræsentanter med fra Polen.

Poznan og Szczecin

Den polske turistorganisation PTO har en stand i hal M. Her kan man få informationer om rejser til alle områder i Polen, men i år er der særlig vægt på de to byer Poznan og Szczecin. Det bliver nemlig nemmere at komme til de to byer fra Danmark, da der åbnes to nye direkte lavpris flyforbindelser fra København Lufthavn i april til Poznan og Szczecin. Man kan allerede i dag flyve til lavpris mellem Poznan og Billund Lufthavn.

Femte største by

Poznan er Polens femte største by, og den er placeret midt mellem Berlin og Warszawa. Byen var den første polske hovedstad – eller rettere kongeby, og er i dag et attraktivt mødested for internationale messer, ligesom byen har et helt unikt udvalg af spændende muligheder og seværdigheder for turister – og ikke mindst et byliv i særklasse. Også når det gælder sport er byen førende, ikke mindst indenfor fodbold og speedway. Det er også her, at de fleste polakker med gode dansk kundskaber har læst, da byens universitet er førende i Polen når det gælder de skandinaviske sprog.

Szczecin er allerede kendt for mange danskere, da det er den storby der ligger tættest på Danmark, når man rejser til Polen gennem Tyskland. Byen har gennemgået en enorm udvikling, og er et attraktivt sted for kræsne turister. I området findes også flere attraktive golfbaner, og de er også repræsenteret i Herning, men i de særlige haller der alene er for golfturister.

LOT sammen med Billund Lufthavn

Det polske nationale luftfartsselskab, LOT (Polish Airlines) er repræsenteret på Billund Lufthavns store stand på Ferie for Alle. Der er daglige afgange med selskabet til Warszawa fra Billund og København, og forbindelser herfra videre ud i den store verden, og til alle de polske byer med store lufthavne.

Den polske turistorganisation (PTO) afslører overfor polennu.dk, at man på den polske stand kan vinde weekend ophold til både Poznan og Szczecin.

– Og så giver vi en karamel – en polsk ”krówki”, lover Monika Pawlowska fra Polens turistorganisation.

LÆS MERE
Ekstent link: Ferie for Alle 2020