Rafal Majka cykler med i dette års Polen Rundt

polen_rundt_tour_de_polen_majka_gdansk_polennu
Den polske toprytter Rafal Majka, der vandt Polen Rundt i 2014, er med sammen med den danske verdensmester Mads Pedersen, når årets udgave af Polen Rundt skydes i gang i dag. Arkivfoto.

CHORZOW: Den 77. udgave af cykelløbet Polen Rundt er blevet udsat og afkortet. Start skuddet bliver i Chorzów og med kun fem etaper.


Når starten går til årets Polen Rundt – eller Tour de Polen – så bliver det en kort fornøjelse, med kun fem etaper. Corona-krisen har betydet, at arrangøren har flyttet starten fra juli til august, og afkortet den oprindelig rute.

Finale i Katowice

Det er den sydpolske by Chorzow, der er vært for starten den 5. august, og løbet afsluttes i Katowice den 9. august. Der køres fem etaper på i alt 891 kilometer.

Polske Rafal Majka, der vandt Polen Rundt i 2014, har ifølge nyhedsbureauet PAP, bekræftet at han stiller op til start i årets Polen Rundt.

LÆS MERE OM POLEN RUNDT

Mere sport fra Polen? Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her.

Tak for din opmærksomhed.