Ryanair vender tilbage til Modlin Lufthavn

  Ryanair_kommer_tilbage_til_Modlin_Lufthavn_i_Warszawa_Polen2

  Efter en stribe tekniske og logistiske problemer med lufthavnen er Ryainair klar til genoptage aktiviteterne i Modlin, Warszawa


  WARSZAWA: Det irske lavprisselskab Ryanair har officielt bekræftet, at det igen vil begynde at anvende den første lavpris lufthavn i Warszawa Modlin.


  På et velbesøgt pressemøde i Warszawa kunne Ryanairs næstformand Michael Cawley annoncere, at selskabet genoptager aktiviteterne i Modlin Lufthavn med 26 ruter fra den 30. september og yderligere udvider rutenetværket med nye flyvninger fra sommeren 2014.

  Tidligere lukket

  Modlin Lufthavn blev midlertidigt lukket for lufttrafik i juli 2012 på grund af mange problemer af teknisk og logistik karakter. I december blev lufthavnen helt lukket for store fly, fordi lufthavnen måtte igennem en gennemgribende renovation af landingsbanen. Ryanair blev derfor nødt til at flytte al drift til den største lufthavn i Warszawa Chopins Internationale Lufthavn.

  26 destinationer er ikke nok

  Fra den 30. september kan man flyve til 26 lavpris destinationer, men fra sommeren 2014 planlægger selskabet yderligere at åbne 2 nye ruter til Alicante og Thessaloniki. Ryanair vil bringe 1,3 millioner passagerer til og fra Modlin Lufthavn i løbet af det næste år.