Sammenstød i statsministers kortege i Jerusalem

beata_israel_ulykke

Polens statsminister Beata Szydlo ankom til Ben Gurion lufthavnen i Tel Aviv, Israel mandag aften. På vejen til Jerusalem kørte flere af kortegen bliver sammen, og to polakker blev kvæstet. Foto: Piotr Tracz.


JERUSALEM: Flere køretøjer i en kortege med Polens statsminister og udenrigsminister kørte mandag aften galt i Israel. To polakker er kvæstet.


En kortege med flere fremtrædende medlemmer af den polske regering, skabte mandag aften en trafikulykke i centrum af Jerusalem i Israel/Palæstina. Det bekræfter en talsmand for regeringen.

Landede mandag aften

Den polske statsminister Beata Szydlo landede mandag aften med sin delegation i Ben Gurion lufthavnen i Tel Aviv, og det var på vejen fra lufthavnen til Jerusalem at flere af kortegen køretøjer ramlede sammen.

To kvæstet

To polakker, en medarbejder for den polske statsminister og en officer fra den polske sikkerhedstjeneste BOR, blev begge kvæstet ved ulykken og er bragt til et hospital i Jerusalem. Ingen er dog i livsfare. Polens statsministers bil var i kortegens forreste del, og var ikke impliceret i ulykken.

To dages besøg

Den polske statsminister, udenrigsminister og forsvarsminister er blandt deltager på et todages officielt besøg i Israel. Ledere fra Polen og Israel skal drøfte fælles samarbejde. En talsmand for ambassaden oplyser, at besøget – trods det trafikale uheld – vil besøget blive gennemført som planlagt.