SAS åbner ny rute mellem Krakow og København

Lars_Sandahl_Sørensen_sas_direktør_polen_polennu

Koncerndirektør i SAS, Lars Sandahl Sørensen, præsenterede de nye flyruter på et pressemøde i SAS danske hovedkvarter i Kastrup. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


KØBENHAVN: SAS åbner ny permanent flyrute mellem København og Krakow i marts måned med tre ugentlige afgange.


SAS åbner en ny flyrute mellem Krakow og København fra den 25. marts 2016. Det meddelte koncerndirektør Lars Sandahl Sørensen på et pressemøde torsdag.

Tre ugentlige afgange

Der bliver tale om tre ugentlige afgange mellem Krakow og København. Onsdag, fredag og søndag. Der åbnes dermed nye muligheder for weekend-turister til og fra Polens mest populære turistby og Danmarks hovedstad. Afgangene onsdag og søndag er aftenafgange, mens fredags-flyet afgår ved middagstid (12.15).

Femte SAS rute til Polen

Flyruten til Krakow bliver den femte SAS-forbindelse til Polen fra Danmark. SAS flyver fra København til Warszawa, Wroclaw, Poznan og Gdansk, og ruterne til Gdansk og Warszawa har flere daglige afgange, oplyser Anna Vibeke Nielsen fra SAS.
.
Medalje høst

Onsdag modtog SAS fire priser ved rejsebranchens Danish Awards 2015, og høstede alle de præmier som et flyselskab kunne vinde ved rejsebranchens “Bodil-fest”.

Tre nye ruter i Europa

Ud over den gode nyhed om forbindelsen til Krakow, så meddelte SAS også at tilsvarende permanente ruter vil blive oprettet til Wien og Reykjavik.
Billetter til de nye destinationer kan bestilles fra på onsdag i den kommende uge.

SE MERE
Eksternt link: SAS Afgange