SAS udvider sit polske rutenet med fly til Katowice

SAS_åbner_rutetil_Katowice_i_Polen_med_fire_ugentlige_flyvninger

I første omgang vil SAS flyve til Katowice fire dage om ugen: mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Foto: SAS


KØBENHAVN: Fra marts 2012 bliver det muligt at flyve direkte SAS mellem København og Katowice i Polen, som selskabet betragter som en del af sit udvidede hjemmemarked.


26. marts næste år udvider SAS sit rutenet mellem Danmark og Polen, når selskabet for første gang sender et direkte fly afsted fra København til Katowice.

I forvejen flyver SAS til fire andre polske byer: Warszawa, Poznan, Gdansk og Wroclaw.

Stort rutenet i Polen

– Vi har efterhånden et stort rutenet i Polen, og Katowice var naturligt det næste sted at åbne en rute til, siger Per Møller Jensen, vicepresident i SAS for Brand, Marketing & Eurobonus til polennu.dk.

– Vi ser store muligheder i Polen, som vi betragter som en del af vores udvidede hjemmemarked.

København er indgang til Polen

Per Møller Jensen fortæller, at mange kunder er danskere, der skal direkte til Polen eller polakker med ærinde i Danmark.

– Men vi har også en hel del kunder, der flyver fra Polen via København og videre ud i verden. Den trafik går selvfølgelig også den anden vej, hvor kunder fra andre lande bruger København som indgang til Polen, siger Per Møller Jensen.

Danskere er trygge ved Polen

SAS satsning på Polen er et udtryk for, at danske forretningsfolk i stigende grad orienterer sig mod det polske marked.

– Polen er et nærmarked med store muligheder. Mange føler sig nok også mere trygge ved at gøre forretninger i et naboland frem for på de mere fjerne markeder, siger Per Møller Jensen.