Sigtet for tre-dobbelt mord på dansk-polsk familie udleveret

  dansk_familie_myrdet

  Arkivfoto.


  SZCZECIN: Den sigtede for et tre-dobbelt mord på en dansk-polsk familie i 2011, er nu udleveret til Polen fra Spanien til retsforfølgelse.


  Den mand som polsk politi mener, der brutalt har myrdet en polsk-dansk familie i det nordøstlige Polen, kom til Polen tirsdag fra Spanien. Her afsonede han en straf for narkohandel, og polsk politi har måttet vente på, at han udstod sin straf for de forseelser i et spansk fængsel.

  Mor, stedfar og bro

  Den 32-årige Radoslaw W. er sigtet for at have myrdet sin polske mor, hendes danske mand og deres fælles søn. Det makabre mord fandt sted i april 2011. Politiet mener, at ofrene blev udsat for tortur inden de blev stukket ihjel.

  Nær Szczecin

  De myrdede var den dengang 64-årige nordjyske buschauffør Christian Weiss, hans 38-årige søn Brian Weiss og Alicja Weiss, hans 51-årige polskfødte hustru. De blev fundet dræbt i deres hjem i Dabie i nærheden af Szczecin (Stettin) i det nordvestlige Polen.

  Det var konens søster der gjorde det makabre fund, og tilkaldte politiet. Hun var blevet kontaktet af naboer, der undrede sig over, at den nu afdøde families hund stod og gøede..

  Nægter at udtale sig

  Den sigtede Radoslaw W. nægter at udtale sig om anklagerne om det tre-dobbelte mord. Den 32-årige er også sigtet for ulovlig besiddelse af våben, kørsel under påvirkning af alkohol og for salg af narkotika.