Sociale medier på Danmarks ambassade i Polen


  WARSZAWA: Den danske ambassade i Polen har inviteret danske, norske og svenske virksomheder, til morgen-møde om sociale medier.


  Torsdag morgen er der mini-konference om sociale medier på Danmarks ambassade i Warszawa.

  Det er danske ambassades Danish Business Club Poland (DBCP) der står bag indbydelsen, der er sendt til danske, norske og svenske virksomheder i Polen.

  – De sociale medier betydere mere og mere, og udviklingen går meget hurtig, siger Marzena Dabrowska-Olewniczak fra Danmarks ambassade i Warszawa til polennu.dk.

  Sociale medier

  – De sociale medier er i løbet af de seneste år blevet den primære platform for online kommunikation, og brugen af sociale medier tænkes i høj grad aktivt ind i virksomhedernes forretningsstrategi. Det kan dog være en udfordring at danne sig et samlet overblik over de sociale mediers muligheder og faldgruber. Og har man sagt facebook, skal man så også sige twitter, pinterest og youtube, hedder det i indbydelsen.

  Nye medier

  Under arrangementet vil deltagerne blive introduceret til en række af forskellige typer sociale medier, de nyeste trends og hvordan sociale medier ikke kun kan benyttes til reklame, men også CRM, krisestyring og brandmanagement.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Den danske ambassade i Polen