Stor interesse for Polen på dansk feriemesse

  turisme-ferieforalle

  Dariusz Cydejco fra Polens Turistorganisation og Ewa Madaj fra regionen Vestpommern tager imod gæsterne på Ferie For Alle. Messen åbnede fredag og varer til og med søndag.


  HERNING: Danskerne viser stor interesse for at høre om Polen på messen Ferie For Alle i Herning.


  Danskerne får i stigende grad øje på Polen som ferieland. Det mærker de også på den polske stand på messen “Ferie for Alle” i Herning.

  – Der er absolut en øget interesse for Polen, siger Dariusz Cydejco fra Polen Turistorganisation, PTO.

  – De fleste, der besøger os her på messen, har spørgsmål om campingferie. De planlægger en rundtur i Polen og vil vide mere om de steder, hvor de ønsker at køre hen. Når det gælder camping har Szczecin og Wroclaw stor interesse, men Krakow er fortsat det mest populære sted, siger Dariusz Cydejco.

  Kvindelig interesse for SPA

  Også mulighederne for at blive indkvarteret på Bed and Breakfast, bliver der spurgt til.

  – Og så vil mange – især kvinder – gerne vide noget om SPA og wellness, fortæller Dariusz Cydejco.

  Populær hjemmeside

  Han har været PTO’s repræsentant på Ferie for Alle fire gange, og han oplever i stigende grad, at de danskere, der besøger den polske stand, allerede har været i Polen og nu vil tilbage og se mere.

  Dariusz Cydejco viser også gæsterne, hvordan de selv kan finde informationer på PTO’s dansksprogede hjemmeside. Mange er begejstrede for den ruteplanlægger, som ligger på siden og for siden generelt, fortæller han.