Store sejre til polske hold i europæisk fodbold

polske_storsejre

Med et samlet resultat på 7-3 over Liepajas Metalurgs fra Letland er de hvidblusede spillere fra Legia Warszawa klar til næste runde i Europa League. Foto: Legia


WARSZAWA: Legia vandt en storsejr på 5-1 og er som et af tre polske hold klar til næste runde i Europa League. Slask Wroclaw gik videre i Champions League.


Legia Warszawa spillede sig torsdag videre til næste runde i kvalifikationen til Europa League efter en sejr på 5-1 over Liepajas Metalurgs fra Letland. Den første kamp i Letland endte 2-2.

Legia Warszawa møder i næste runde Ried fra Østrig.

Flere polske sejre

Ruch Chorzow er også klar til tredje kvalifikationsrunde i Europa League. På udebane i Makedonien vandt holdet med 3-0 over Metalurg Skopje. Det første opgør i Polen endte 3-1 til Ruch.

Det tredje polske hold, Lech Poznan, kvalificerede sig også til næste runde. Holdet vandt torsdag 1-0 over Xazar Lankaran fra Aserbajsjan. Den første kamp endte 1-1.

Lech skal i den næste runde op mod AIK Stockholm, mens Ruch møder tjekkiske Viktoria Plzen.

Slask videre trods nederlag

I den fineste europæiske turnering, Champions League, spillede det polske mesterhold, Slask Wroclaw, sig videre i kvalifikationen.

Onsdag tabte holdet ganske vist 0-1 på hjemmebane mod Buducnost Podgorice, men Slask havde vundet den første kamp i Montenegro med 2-0.

I tredje runde bliver modstanderen svenske Helsingborg IF.