To danske bestyrelsesmedlemmer i Polish Danish Business Forum

Uefa_møde_ambassade_24_jan_2011

Formanden for Polish Danish Business Forum, Andrzej Zywien, fik massiv opbakning til at udvide sin bestyrelse med to nye danske medlemmer på foreningens ekstraordinære generalforsamling i Hellerup. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


KØBENHAVN: Den danske advokat Annette Hastrup fra Magnusson Advokatfirma og direktøren for BIC Electric i Szczecin og Herning, Jens Chr. Møller, er valgt ind i bestyrelsen for Polish Danish Business Forum.


Polish Danish Business Forum har haft ekstraordinær generalforsamling, og foretaget ændringer i vedtægterne, der betyder, at to danskere nu har fået plads i organisationens bestyrelse, oplyser formanden Andrzej Zywien til polennu.dk.

Enstemmig beslutning

Generalforsamlingen, der fandt sted på den polske ambassade, besluttede enstemmigt at ændre vedtægterne, så bestyrelsen kunne udvides med to danskere. Valget af de to nye danske bestyrelsesmedlemmer faldt på den danske advokat Annette Hastrup, Magnusson Advokatfirma, København og direktør Jens Chr. Møller, BIC Electric i Szczecin, Polen og i den jyske by Herning, .

Det var en enig generalforsamling, der valgte de to danskere til den nye og udvidede bestyrelse.

EKSTERNT LINK
Se hele bestyrelsen på Polish Danish Business Forums hjemmeside her.