To danske fodbold-landshold møder Polen i Gdansk

Martin_Bager_presse_landshold_fodbold_Polen_2012_Andreas_Kraul

Den engagerede træner og anfører for det danske presselandshold, DR Sportens Andreas Kraul, i den seneste fodbold kamp mod Polen på Kolobrzeg Stadion i maj sidste år. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


KØBENHAVN: Det danske fodbold-landshold med Morten Olsen i spidsen, er ikke de eneste danskere der skal i kamp mod Polen onsdag i Gdansk.


Mandag morgen rejser det danske fodboldlandshold til Gdansk, for at spille venskabskamp mod Polen onsdag aften på det nye EM-stadion i Gdansk.

Presselandshold

Men det er ikke kun Morten Olsens drenge der skal i kamp på grønsværen – også det danske presselandshold i fodbold skal møde Polen. Kampen mod de polske journalister spilles i Sopot onsdag eftermiddag.

Dygtige polakker

Træner og anfører for det danske presselandshold, DR-kommentator Andreas Kraul, siger til polennu.dk, at han ser frem til kampen mod Polen.

– Polakkerne er dygtige og sympatiske, men vi har gode erfaringer med vores modstandere fra Østeuropa, siger Kraul.

Danske sejre på stribe

Sidst de to hold mødtes var i maj sidste år, forud for EM slutrunden 2012 i Polen og Ukraine. Den gang vandt Danmark 3-1 i en meget jævnbyrdig kamp i Kolobrzeg, hvor et andet berømt dansk fodboldlandshold havde base under EM-slutrunden. I 2010 mødtes de to mandskaber i Danmark, og det opgør endte med en sikker dansk sejr på 2-0.

I 2012 vandt Danmark 4-0 over Litauen i hovedstaden Vilnius.

Ingen detaljer

Andreas Kraul vil, i lighed med sin kollega Morten Olsen, ikke på nuværende tidspunkt afslører det taktiske oplæg til kampen, ligesom han heller ikke vil fortælle navnene på spillerne i startopstillingen, før dommeren fløjter kampen i gang onsdag eftermiddag i Sopot ved Gdansk i Polen.

Opbakning

Kampen gennemføres i Sopot med støtte fra SAS i Danmark og Polen, POT (Polens Turistorganisation), PDCC (Polsk-dansk Handelskammer), PROT (Region Pomorskie turistorganisation) og Hummel International.