UEFA har godkendt Ukraine og Polen til EM 2012

  UEFAs_præsident_Platini_og_Polens_regeringsleder_Donald_Tusk

  Polens premierminister Donald Tusk og den legendariske italienske fodboldhelt Platini, der nu er præsident for UEFA, under et pressemøde i forbindelse mee forberedelserne til EM 2012 i fodbold.


  Begge lande arbejder hårdt for at nå det det hele – og ingen taler længere om ændringer eller aflysninger, fastslog UEFA’s præsident Platini i København.


  På trods af forhindringer og nervøsitet over det praktiske arrangement i Polen og Ukraine i forbindelse med EM i fodbold 2012, så er der nu enighed mellem UEFA-toppen, ukrainerne og polakkerne om at gennemføre hele arrangementet som planlagt.

  Tilfredshed med Polen

  Under et møde i UEFA’s forretningsudvalg i København, blev de europæiske fodboldforbund præsenteret for en situationsrapport om forberedelserne i Polen og Ukraine.

  – Udvalget har modtaget en meget positiv rapport fra begge lande, sagde den tyske repræsentant Franz Beckenbauer, til flere tyske medier.

  Mangler hoteller

  Ifølge Beckenbauer er Polen længere fremme i forberedelserne end Ukraine, hvor der især stadig er problemer med at finde en tilpas standard for hoteller.

  – Vi finder en løsning på det problem, og må arbejde tæt sammen med ukrainerne for at få det løst, sagde UEFA’s præsident Michel Platini på organisationens kongres i København.