UEFA: Polen bliver klar til fodbold EM 2012

Trods_vinterkulden_fortsætter_bygerreit_af_stadion_i_warszawa

Trods kulden fortsætter stadionbyggeriet op til EM 2012 i fodbold. I Warszawa gør man klar til at løfte den store tagkonstruktion på plads. Foto: stadionnarodowy.org.pl.


WARSZAWA: Alle parter ser positivt på Polens fremskridt i forberedelserne til EM i fodbold i 2012, der sammen med Ukraine er vært for mesterskaberne.


De fire polske fodboldstadions, hvor EM kampene i 2012 skal spilles, bliver færdige i sommeren 2011.

Det fastslog Polens minister for sport og turisme, Adam Giersz, på et møde, hvor det europæiske fodboldforbund, UEFA, blever orienteret om de polske forberedelser.

Betydning for fremtiden

– Der er ingen risiko for forsinkelse af nogen af de vigtige investeringer i forbindedelse med Europamesterskaberne. Alt går fint, inklusive stadionbyggeriet. Jeg ser ingen risiko for EM arragementet i Polen, sagde han og tilføjede:

– Vi er helt opmærksomme på, at denne begivenhed vil få stor indflydelse på Polens fremtid.

Polen gør store fremskridt

UEFA var repræsenteret af Andreas Schär. Han er chef for den afdeling i organisationen, som har kontakt til medlemslandens regeringer og offentlige administration.

Også han slog de positive toner an.

– 500 dage før turneringen ser vi store fremskridt i Polens forberedelser af infrastrukturen. Jeg har en stærk tro på at alt vil gå som det skal, og at vi vil få en fantastisk fodbold fiesta i Polen, sagde han.

Det store løft

På det nye nationale stadion i Warszawa nærmer man sig “det store løft”, hvor anlæggets enorme tagkonstruktion skal på plads.

Du kan følge arbejdet på nettet