VM-fodbold: Lewandowski ikke med mod England

England Polen uden Lewandowski
Verdens bedste fodboldspiller Robert Lewandowski er ikke med i onsdagens VM-kamp mellem Polen og England. Søndag fik han en knæskade i kampen mod Andorra. Arkivfoto.

WARSZAWA: Robert Lewandowski, verdens bedste fodboldspiller, blev så alvorligt skadet søndag, at han ikke er med onsdag mod England.


England – Polen: Robert Lewandowski, der reddede æren for Polen i søndagens VM-fodbold kamp mod Andorra, stiller ikke op mod England på onsdag. Det har den polske landstræner netop meddelt.

Lewandowski måtte søndag gå forlade banen i utide efter to mål og 63. minutter, på grund af en knæskade. Men nu viser skaden sig at være så alvorlig at han ikke er med i den vigtige topkamp mod England.

Trods afbud til England

Selv om verdens bedste fodboldspiller ikke er klar onsdag, ventes han snart at være kampklar igen, oplyser flere kilder.

LINK: Polens fodboldforbund PZPN

Stillingen i VM 2021 Gruppe I

England, 2 kampe, 6 point
Polen, 2 kampe, 4 point
Ungarn, 2 kampe, 4 point
Albanien, 2 kampe, 3 point
Andorra, 2 kampe, 0 point
San Marino, 2 kampe, 0 point

Kampen mod briterne begynder onsdag klokken 20.45.

Støt frie medier – begyndt med polennu.dk. Vi har ikke bygget en betalingsmur omkring vores indhold. Det er et valg vi har truffet, fordi vi gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, kan du gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.