VM-fodbold mellem Polen og England aflyst efter kraftig regn

vandkamp_i_polen

Mens spillerne ventede i omklædningsrummet, var der vandkamp mellem tilskuere og kontrollører på banen. Foto: screendump polsk tv


WARSZAWA: Kvalifikationskampen til VM i fodbold mellem Polen og England blev aflyst efter kraftig regn over den polske hovedstad.


Polens hovedstad Warszawa blev onsdag ramt af et voldsomt regnvejr, der betød, at VM kvalifikationskampen mellem Polen og England blev aflyst. Matchen bliver i stedet gennemført onsdag.

Dommer aflyste

Små og store vandpytter på banen gjorde det umuligt at spille fodbold på Det Nationale Stadion i Warszawa, vurderede kampens italienske dommer Gianluca Rocci.

Tag ikke taget i brug

Det nye stadion blev bygger til europamesterskaberne i fodbold, EURO 2010, og det er forsynet med et tag, som kan overdække banen, for eksempel for at beskytte den mod regn.

Det stod tirsdag uklart, hvorfor taget ikke blev taget i brug.

Publikum ventede i regnen

Ifølge polske medier måtte tilskuerne vente i over en time i den silende regn, inden beslutningen om at aflyse endelig blev truffet.

Den våde ventetid førte til stor utilfrdeshed blandt tilskuerne, der sang smædesaange mod det polske fodboldforbund, PZPN.

Kampen bliver i stedet spillet i dag onsdag klokken 17.

Brasilien vandt i Wroclaw

En fodboldlandskamp blev dog spillet i Polen i går. Klokken 14 mødte Brasilien og Japan hinanden i en venskabskamp i Wroclaw.

Brasilianerne vandt opgøret 4-0.