36.155 bekræftede corona-smittede i Polen

hospitalet_i_Polen
Antallet af covid-19 smittede i Polen stiger fortsat. Det seneste er døgn er der bekræftet 205 nye tilfælde af smittede, og tre relaterede dødsfald. Arkivfoto.

WARSZAWA: Corona-smitten fortsætter sin hærgen i Polen, hvor der nu er 1.521 corona-relateret dødsfald.


Søndag steg antallet af covid-19 syge i Polen med 205 personer, mens fire er døde med den frygtede sygdom i kroppen. Det bringer det samlede antal syge op på 36.155, mens der er nu er 1.521 corona-relaterede dødsfald.

De 49 af de nye smittede er fra Katowice området, hvor smitten har spredt sig eksplosivt i flere kulminer.

Polen klarer sig godt igennem corona-krisen når det gælder smittetal, sammenlignet med andre lande. Men flere kritikere hævder, at polakkerne ikke udfører et passende antal test. Der blev i april fundet uregelmæssigheder mellem de tal som sundhedsmyndighederne meldte ud, og så de rapporter der kom fra hospitalerne i Warszawa. Følg udviklingen i Polen på linket under.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER

Polen opretholder fortsat en række restriktioner, som du kan læse mere om på nedenstående link på dansk. Men der er igen åbent for rejser fra blandt andet Danmark. Læs og de polske corona-regler på linket herunder.

LINK TIL INFO PÅ DANSK OM CORONA-REGLER I POLEN

polennu.dk er et frit og uafhængigt dansk medie. Vi har hver dag siden 2008 dag leveret gratis nyheder fra Polen på dansk. Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.