Danske JYSK vækster stort på det polske marked

JYSK Polen Polska
Den danske JYSK-koncern vil åbne 500 butikker i Polen, er målet. I sidste uge åbnede butik nummer 264. Arkivfoto.

GDANSK: Danske JYSK vækster på det polske marked trods krig og krise. Butik nummer 264 er åbnet, og nethandlen boomer.


Danske JYSK har åbnet forretning nummer 264 i Polen. Det skete i sidste uge i byen Slupca mellem Poznan og Lodz. Selv om det har været en hektisk tid med corona og krig i nabolandet, så er danske JYSK i Polen sluppet godt igennem de senere år.

– Onlinesalget er steget med næsten 50 procent i forhold til året før, siger Piotr Padalak, direktør for JYSK Polska til polennu.dk.

– Polen er et meget vigtigt marked for udviklingen af hele ​​JYSK-koncernen, derfor vækster vi hele tiden og er konstant på jagt efter nye lokaler til vores butikker.

– Vores mål på sigt er at have 500 butikker i Polen, og vi satser konstant på udviklingen af vores nethandel, siger JYSK-chefen.

I Warszawa har koncernen tolv butikker, og udbygger fortsat. Den samme udvikling sker i andre polske storbyer som Wroclaw, Krakow og Trebyen (Gdansk, Sopot og Gdynia). JYSK Polska hovedkvarteret ligger i Gdansk.

JYSK gjorde sit indtog på det polske marked i år 2000, hvor de første to butikker blev åbnet i Gdansk. Onsdag åbnede butik nummer 264 i Polen.

 

Pracownicy na wakacje, a dyrektorzy do sklepu! || JYSK Polska

 

JYSK åbner butik nummer 250 på det polske marked

 

Støt polennu.dk – engangsbeløb

Du kan betale med de mest anerkendte betalingsformer, når du vælger at støtte polennu.dk. Du kan give et engangsbeløb ved at trykke på et af beløbene, der sender dig videre til vores betalingsmodul.

DKK 100,00 DKK 200,00 DKK 500,00 DKK 1.000,00 DKK 5.000,00

Støt polennu.dk – fast månedligt beløb

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.

DKK 50,00 pr. måned DKK 100,00 pr. måned DKK 200,00 pr. måned