Jaroslaw Kaczynski bliver et studium for sig

  jaroslaw_kaczynski_dr_deadline

  Partiejer Jaroslaw Kaczynski bliver nu også et emne på sociologistudierne på Warszawa universitet, hvor der tilbydes et nyt kursus om Polens stærke mand. Her ses han under et voldsomt kontroltab i det polske parlament i juli. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Sociologi studerende i den polske hovedstad får nu et nyt fag, der alene handler om Jaroslaw Kaczynski og hans tanker og mål.


  Et nyt kursus på sociologistudierne på universitetet i Warszawa tilbydes nu de til interesserede studerende. Kurset, der bliver på 30 timer, handler alene om Polens stærke mand Jaroslaw Kaczynski og han syn på verden. Kurset hedder: Jaroslaw Kaczynski – set ud fra en sociologisk vinkel.

  Næppe en hyldest

  Titlen på kurset er dobbelttydig, og der er da heller ikke tale om et kursus der har til formål at hylde Jaroslaw Kaczynski, fremgår det af den litteratur der er udvalgt til studiet. Det er professor Pawel Spiewak, der er ansvarlig for kurset.

  – Jaroslaw Kaczynski er et menneske med et meget stærkt temperament. Han har en stærk overbevisning om sociale forandringer, siger professoren.

  Han siger endvidere:

  – Det er umuligt at forstå, hvad Kaczynski gør og laver, hvis man ikke sætter sig ind i det, og det er også nødvendigt for at finde ud af om hans vision holder, siger Spiewak.

  – Han er ikke en normal politiker, der som Donald Tusk, handler rationelt i en given situation.

  Kontrol tab

  Jaroslaw Kaczynski tabte seneste fatningen i parlamentet i juli, hvor han helt uden om talerrækken bemægtigede sig talerstolen, og med fråde om munden beskyldte Polens oppositionsmedlemmer for at have slået hans bror ihjel.

  .