JYSK vokser sig større og større i Polen

JYSK vokser i Polen. Butik nummer 300 i landet åbner i foråret, og direktøren siden begyndelsen i 2000, vil sammen med sit team have 500 JYSK-butikker i Polen. Privatfoto.

GDANSK: Den danske sengegigant JYSK vokser sig større og større i Polen. Snart åbner den jyske koncern butik nummer 300 i Polen.


Danske JYSK vokser sig større og større i Polen. Det fremgår af en artikel i det polske fagmagasin, Retailnet.pl. polennu.dk har talt med direktøren for JYSK Polen, Piotr Padalak.

– Vi planlægger at åbne minimum 25 butikker i dette regnskabsår, som for JYSK vedkommende går fra 1 september til 31. august, siger Padalak til polennu.dk.

Padalak har været med helt fra starten af det jyske eventyr i Polen, da koncernens grundlægger Lars Larsen klippede snoren til den første butik i Polen – det var i marts 2000 i Gdansk.

Butik nummer 300

Den 10. april i år vil JYSK slå døren op for butik nummer 300 i Polen.

– Denne gang bliver det nok i Warszawa. Som altid vil vi til denne lejlighed i bedste Lars Larsen stil have et rigtig godt tilbud til vores polske kunder, siger JYSK Polen direktøren med diskret henvisning til Lars Larsens første tv-reklamer.

I JYSK Polen var der ved regnskabsårets udløb i august 293 butikker. I skrivende stund er der 299 JYSK butikker i Polen. JYSK Polen har 3,1 milliarder zloty i omsætning i seneste regnskabsår (2022/2023).

I omsætningen tæller også eksport, der sendes fra et stort distributionscenter i Radomsko. Derfor er der i den polske omsætning også medregnet eksport til nabolandene som Ukraine, Tjekkiet og Slovakiet.

(Fortsættes under)

JYSK åbner butik nummer 250 på det polske marked

LÆS: JYSK åbner butik nummer 250

Polen skal have 500 JYSK-butikker

Den polske JYSK-direktør stopper ikke ved de 300 butikker.

– Generelt mener vi, at der plads til cirka 500 JYSK-butikker her i landet. Rent statistisk er det også snart hver anden polak, der handler i JYSK i Polen mindst en gang om året, siger Piotr Padalak.

EKSTERNT LINK: JYSK i Polen (polsk)

Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905.

Du kan også gøre det med et engangsbidrag på
DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00.

Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.