Lewandowski: Jeg kommer tilbage og siger pænt farvel

Lewandowski
Robert Lewandowski, her under en venskabskamp mod Danmark, har bekræftet at han begynder at spille for FC Barcelona, fra søndag. Foto: Martin Bager, polennu.dk.

MUNCHEN: Polens Robert Lewandowski havde sidste træningsdag i dag i Tyskland. Men han kommer tilbage og siger pænt farvel.


Robert Lewandowski begynder I FC Barcelona i næste uge. Det bekræfter hovedpersonen selv. Den polske landsholdsanfører fortalte lørdag at han snart vil forlade München.

– Det er kun et spørgsmål om timer før det bliver meddelt officielt, sagde han.

– De her otte år har været enestående, og det vil jeg aldrig glemme. Jeg har haft en fantastisk tid i München. Jeg rejser snart, men efter at have turneret (med FC Barcelona i USA), kommer jeg tilbage for at sige pænt farvel, siger Lewandowski.

FC Barcelona vil have Robert Lewandowski med til USA søndag. Robert Lewandowski er topscorer i den tyske Bundesliga og på det polske landshold. Ingen har scoret så mange mål i den bedste tyske liga, som Lewandowski.

FC Barcelona og Robert Lewandowski har indgået en fireårig kontrakt.

Læs mere om verdens bedste fodboldspiller her

Lewandowski Polen

LINK: FC Barcelonas danske fangruppe

 

Uofficielt: Robert Lewandowski skifter til FC Barcelona

polennu.dk har ingen betalingsmur. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00.  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.