Uofficielt: Robert Lewandowski skifter til FC Barcelona

Polen coronatal
Verdens bedste fodboldspiller, polske Robert Lewandowski, forlader Tyskland lørdag for at begynde på sit nye job hos FC Barcelona i den kommende uge. Arkivfoto.

MUNCHEN: Polens Robert Lewandowski har tegnet kontrakt med FC Barcelona for fire år. Lørdag forlader han Tyskland.


OPDATERING 16. juli kl. 13:40
FC Bayern München har bekræftet, at der er indgået en mundtlig aftale med FC Barcelona om Robert Lewandowski. Der er endnu ikke underskrevet kontrakt. 

Rygterne har svirret længe om et klubskifte for Robert Lewandowski. Men nu oplyser journalist Tobi Altschaeffl fra det tyske “Bild”, at FC Barcelona og Bayern München er blevet enige.

Fra tysk til spansk fodbold

Den polske landsholdsanfører og topscore i den tyske Bundesliga, forlader Tyskland lørdag, og rejser med FC Barcelona til USA i næste uge. Lewandowski har indgået kontrakt med den spanske storklub for fire år. FC Bayern München får en overgangssum på 50 millioner euro for Lewandowski.

Læs mere om Robert Lewandowski her

Robert Lewandowski stopper i Bayern München

LINK: Robert Lewandowskis nye klub – FC Barcelona

polennu.dk har ingen betalingsmur. Hverken når det handler om Lewandowski eller om andre polakker. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00.  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.