Robert Lewandowski stopper i Bayern München

Polen, fodbold og corona
Robert Lewandowski vil gerne ud af sin kontrakt med Bayern hurtigst muligt, sagde han efter dagens kamp. Måske har jeg spillet min sidste kamp for Bayern i dag, sagde den polske landsholdsanfører. Arkivfoto.

MÜNCHEN: Robert Lewandowski har netop meddelt, at han stopper i den tyske storklub Bayern München. Jeg har taget beslutningen, siger han.

LÆS  Lech Poznan er polsk mester for ottende gang

Polens anfører for det polske fodboldlandshold og verden bedste fodboldspiller Robert Lewandowski, har netop meddelt, at han ikke forlænger sin kontrakt med Bayern München. Det siger han til Viaplay, skriver wp.pl.

– For begge parter er det vigtigste nu at finde en løsning, siger Lewandowski.

Transferperioden er ved at være slut, og nu har Lewandowski meddelt at han ikke vil fortsætte. Bayern er ikke kommet med en løsning endnu, siger han.

– Jeg har talt med Hasan Salihamidzic (træner, red.). Jeg har for længst fortalt ham, at jeg har taget min beslutning. Begge parter skal tænke på fremtiden, og det gør jeg også, så jeg informerede træneren om det, sagde Lewandowski foran Viaplay-kameraerne.

Sidste kamp for Bayern?

– Jeg tror, ​​at det vigtigste for begge parter nu er at finde en løsning. Det er meget muligt, at det her var min sidste kamp for Bayern, fra i dag er der ikke længere noget der er sikkert. Jeg ved det ikke hundrede procent. Jeg har stadig et år mere i henhold til kontrakten, men i den nærmeste fremtid vil det blive afklaret, og jeg kan sige noget mere præcist, sagde Lewandowski foran rullende kameraer.

– Jeg tror, ​​at alle bekymrer sig, og at beslutningen derfor skal tages hurtigst muligt. Både for Bayern og for mit eget vedkommende – jo før jo bedre, siger Lewandowski.

Lewandowski kan få årsløn på 35 millioner euro

Støt polennu.dk – engangsbeløb

Du kan betale med de mest anerkendte betalingsformer, når du vælger at støtte polennu.dk. Du kan give et engangsbeløb ved at trykke på et af beløbene, der sender dig videre til vores betalingsmodul.

DKK 100,00
DKK 200,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK 5.000,00

Støt polennu.dk – fast månedligt beløb

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.

DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned

LÆS  Fodbold: Polen vandt over Tyskland i venskabskamp

LÆS  Legia Warszawa videre efter straffespark mod FC Midtjylland