Dansk fodbold træner på vej til Lech Poznan

Den tidligere Brøndby fodbold træner Niels Frederiksen, bliver ny træner for Lech Poznan, der er nummer fire i den bedste polske række. Foto: Lech Poznan.

POZNAN: Den danske fodbold træner Niels Frederiksen bliver ny træner for Lech Poznan i den bedste polske fodboldrække Ekstraklasa.


Den tidligere fodbold træner for Brøndby IF, Niels Frederiksen, er på vej til Polen. Han bliver ny cheftræner for Lech Poznan, der er nummer fire i den bedste polske række Ekstraklasa.

Og der er glæde over meddelelsen om Frederiksens ny job, som han tiltræder ved sæsonstarten.

– Niels er god professionel. Lech får mange fordele ved at ansætte ham, siger Kamil Wilczek, der har spillet i Brøndby og Lech Poznan til det polske sportsmagasin Przegląd Sportowy Onet.

(Fortsættes under)

– Han er ikke bange for at satse på unge mennesker.

– Jeg har et rigtig godt forhold til Niels. Jeg havde det godt i hans tid: Jeg scorede mange mål, og jeg var anfører på holdet, så vi havde mange muligheder for at snakke sammen, siger Kamil Wilczek.

Fodbold træner med guld

Niels Frederiksen var træner, da Brøndby blev dansk mester i 2021, for første gang i 16 år.

– At vinde det danske mesterskab efter en lang pause gjorde indtryk og vakte respekt, fordi den danske liga er meget svær, Wilczek.

Lech Poznan møder søndag eftermiddag hovedstadsklubben Legia Warszawa, der er nummer syv før søndagens kamp.

LINK: Stillingen Ekstraklasa

Lech Poznan
Der var jubel i spillertruppen da resultatet af kampen i Lubin, betød at Lech Poznan nu ikke længere kan nås, inden sæsonen slutter. Foto: Lech Poznan.

Dansk fodbold træner eller ej. Hos polennu.dk har vi fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.