LOT genoptager rute mellem Warszawa og Billund til foråret

Når vejret bliver bedre, vil der igen være daglige LOT-fly mellem Warszawa og Billund Lufthavn. LOT planlægger at genoptage ruten i forårsprogrammet. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.

WARSZAWA: Polish Airlines (LOT) planlægger at genoptage de daglige flyvninger mellem Warszawa og Billund, når en ny flyplan træder i kraft til foråret.


LOT (Polish Airlines) planlægger at genoptage flyruten mellem Warszawa og Billund til foråret, når sommer flyplanen træder i kraft. Det oplyser LOT overfor polennu.dk torsdag.

Ny flyrute

De daglige flyvninger fra Billund til Warszawa med LOT begyndte for to år siden, og selv om selskabet havde annonceret en genoptagelse af ruten efter corona-krisen, så aflyste LOT alle forbindelser til og fra Billund på ubestemt tid for blot få uger siden. Men nu bekræfter selskabet, at ruten er med i forårsprogrammet. LOT oplyser også, at en forværring af corona-krisen til foråret naturligvis kan ændre beslutningen, ligesom det gælder for alle andre destinationer i verden.

Ikke kun turisme

Forbindelsen mellem Vestdanmark og den polske hovedstad er naturligvis vigtig for turister, men også meget vigtig for de dansk-polske relationer når det gælder erhvervslivet, kulturlivet og de mange uddannelsesinstitutioner i Jylland og på Fyn.

Ruter til Polen

Der er flyruter til Polen fra København, Billund og Aarhus Lufthavne. Fra Billund til Poznan, Gdansk og Krakow – og fra Aarhus Lufthavn til Gdansk. Fra København kan man rejse til Poznan, Warszawa, Gdansk, Krakow og Wroclaw. Der er i øjeblikket kun LOT fly mellem København og Warszawa.

Polen er et af de få EU-lande, som danskere ikke frarådes at rejse til i øjeblikket på grund af corona-truslen.

LÆS OGSÅ: Gdansk, Warszawa og Poznan bedre end Paris og London

Mere nyt fra og om Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.