LOT udsætter genåbningen af flyrute til Billund  

Polen corona tal
Corona tallene stiger fortsat alarmerende i Polen, men den polske regering vil ikke indfører nye begrænsninger. Arkivfoto.

KØBENHAVN: LOT udsætter den planlagte genåbning af flyruten mellem Billund og Warszawa til juni. LOT havde varslet åbning den 28. marts.


Det nationale polske flyselskab LOT (Polish Airlines) genåbner alligevel ikke flyruten mellem Vestdanmark og den polske hovedstad Warszawa den 28. marts som planlagt. Det meddeler selskabet mandag. Ruten mellem Warszawa Chopin lufthavnen og Billund Lufthavn genoptages i stedet for fra den 1. juni. Det sker med syv ugentlige afgange.

LOT alene om Warszawa

Det polske flyselskab meddeler også, at flyruten mellem København og Warszawa øges til ni ugentlige afgange fra den 28. marts. Fra juni, når også forbindelsen til Billund genåbnes, øges antallet af ugentlige afgange til 12. Fra samme dato bliver det også muligt at flyve til Warszawa fra Göteborg i Sverige – fire gange om ugen.

Karantæne perioder

LOT oplyser, at det er de strenge krav om isolation (14 dagen i Danmark – 10 dage i Polen), der er baggrunden for, at LOT-fly til Billund først kommer i luften til juni. I Danmark frarådes alle rejser til Polen – og resten af verden – foreløbig frem til den 5. april.

SAS og LOT

Polske LOT flyver i dag fra København til Warszawa, det gør dansk-svenske SAS ikke. Til gengæld har SAS direkte daglige afgange til Gdansk fra København, og snart også fra Aarhus og Aalborg.

LINK TIL LOT (POLISH AIRLINES)

PS! Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

LÆS OGSÅ: Flyruten mellem Billund og Warszawa igen fra marts