Fly mellem Billund og Warszawa igen fra marts

Det polske flyselskab LOT har præsenteret og åbnet for salget til sommeren 2021. Flere fly fra København og en genoptagelse af ruten mellem Billund Lufthavn og Warszawa er nogle af de gode nyheder i det nye sommer-program. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.

WARSZAWA: Det nationale polske flyselskab LOT (Polish Airlines) genåbner ruten mellem Vestdanmark og den polske hovedstad i marts måned.

LÆS  Forbud mod hviderussiske fly i luftrummet over Polen

Det nationale polske flyselskab LOT (Polish Airlines) har torsdag lanceret den nye sommer flyplan. Den betyder blandt andet langt flere afgange fra København til Warszawa, men det betyder også en genåbning af ruten mellem den polske hovedstad og Billund Lufthavn, der er Danmarks største lufthavn efter København. Og beskeden har da også vakt glæde i Billund Lufthavn. Marketingchef Jesper Klausholm siger til polennu.dk.

Glæde i Billund Lufthavn

– Corona, rejserestriktioner og karantæne regler har gjort 2020 til et svært år for rejsebranchen, og vi er alle begyndt at kigge mod 2021 hvor en vaccine og nye rejse-retningslinjer forhåbentligt vil åbne verden op igen.

– Derfor er det også fantastisk at LOT genåbner den vigtige forbindelse mellem Warszawa og Vestdanmark – vi glæder os meget til gensynet, siger Jesper Klausholm.

Flere afgange

Udover genåbning af Billund-Warszawa ruten og de flere afgange fra København, så har LOT også øget antallet af flyvninger til flere andre byer i Norden. I sommerprogrammet har LOT desuden oprettet forbindelser til 20 feriedestinationer, man kan komme til via Warszawa.

Første afgang fra Billund Lufthavn til Chopin Airport i Warszawa bliver søndag den 28. marts kl. 19.40.

Billetsalget til sommerens afgange med LOT er åbent.

LINK TIL LOT (POLISH AIRLINES)

PS! Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.
LÆS  Ballade og voldsomme sammenstød i Warszawa

LÆS  Tysk-polsk bro genåbnet for fodgængere og cykler