Polen og Frankrig åbner VM 2023 i herrehåndbold

Polens ambassadør i Danmark, Antoni Falkowski, glæder sig til VM 2023 i Polen.
Polens ambassadør i Danmark, Antoni Falkowski, glæder sig til VM 2023 i Polen. Her ses han med en t-shirt der har tilhørt den polske stjernespiller K. Bielecki. Foto: Jaroslaw Galuba.

KØBENHAVN: Polen spiller åbningskamp ved VM 2023 i herrehåndbold mod Frankrig i Katowice. Polens ambassadør glæder sig til VM.


Polen og Sverige er værter for VM 2023 i herrehåndbold. I aften klokken 21.00 åbnes mesterskaberne med en ceremoni i Katowice, og en kamp mellem Polen og Frankrig. Polens ambassadør i Danmark, Antoni Falkowski, glæder sig til VM på polsk grund.

– Jeg er glad for at VM 2023 er kommet til Polen. Mesterskaberne vil uden tvivl øge danskernes interesse for Polen og polakkerne, og jeg håber også at de medrejsende danskere vil få mange gode oplevelser i vores land, siger ambassadøren.

– Vi glæder os til kampene, men vi glæder os også til at kunne byde danskerne velkommen til Polen, siger Antoni Falkowski til polennu.dk.

LINK: Polens Turistorganisation – inspiration

(Artiklen fortsættes under)

Danmark får hjemmebane i Gdansk under håndbold-EM

Herrehåndbold i fire polske byer

VM-kampene i Polen spilles i byerne; Krakow, Gdansk, Katowice og Plock. I alt deltager 32 lande i VM Polen/Sverige. Der bliver 112 kampe i alt frem til og med finalen.

Sidst Polen var værter for en stor international turnering i herrehåndbold, var i 2016. Det var Europamesterskaberne. Dengang spillede Danmark sine indledende kampe i Gdansk, og flere tusinde danskere fulgte de røde og hvide.

LINK: VM 2023 håndbold i dansk tv

 

 

Var det en nyhed du kunne bruge til noget? Du kan sikre at der kommer flere af slagsen ved at støtte polennu.dk. Vi har ikke en betalingsmur – vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark. Hvis du også vil – så støt os økonomisk. Så lover vi til gengæld flere nyheder.

Er du klar? Du kan støtte os med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00

Det vil være en stor hjælp – på forhånd tak.

 

Støt polennu.dk og få mere viden