Polen vandt hjemme over Ukraine i venskabskamp

Polens anfører Robert Lewandowski kom ikke på måltavlen i sejren over Ukraine. Den polske topscorer kom først på banen i anden halvleg, da kampen var afgjort. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polens fodboldlandshold vandt fredag aften hjemme over Ukraine, i den næst sidste testkamp før EM i Tyskland.

Polens fodboldlandshold vandt fredag aften hjemme sikkert over Ukraine i en venskabskamp med 3 – 1.

Polakkerne kom skidt fra start, da den i forvejen skadesplagede Arkadiusz Milik efter bare to minutters spil, pådrog sig en knæskade og måtte udskiftes. Han kommer næppe med til EM i Tyskland. To andre polske spillere blev også skadet i kampen.

Lewandowski begyndte ude

Anfører Robert Lewandowski startede på bænken og kom først i kamp i anden halvleg.

De polske mål blev sat ind af Sebastian Walukiewicz efter 11 minutters spil, af Piotr Zieliński efter 16 minutter og da der var spillet en halvtime, lavede Taras Romanczuk hovedstødsmål. Kort før pausen pyntede ukrainske Artem Dovbyk på stillingen til 3 – 1 der blev kampens resultat. Ukraine fik tildelt tre gule kort i kampen.

Sidste kamp mod Tyrkiet

Efter sejren over Ukraine, skal Polen møde Tyrkiet mandag i den sidste testkamp før EM i Tyskland. Det sker også hjemme på det nationale stadion i Warszawa.

Aftenens dommer var Andrew Madley fra England – og der var 47.013 tilskuere til aftenen kamp, hvor de hvid-røde vandt sikkert over Ukraine.

LINK: Polens fodboldlandshold

Polen videre til EM-slutrunden efter straffespark

Støt et frit medie

Den polske sejr over Ukraine eller ej! Vi har fravalgt at have en betalingsmur. Vi vil nemlig så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på 200 eller 500 kroner.

Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.