Tyve år med Facebook – vi har været med i 15

Tyve år med Facebook. - polennu..dk har været med i 15 år. Grafik: PN.

KØBENHAVN: Søndag er det tyve år siden, at Facebook dukkede op på internettet. Det tog et år før polennu.dk også kom med på bølgen.


Tyve år med Facebook. Søndag er det tyve år siden at Facebook kom på internettet. Den gang en stor nyskabelse – et ny socialt medie. Derfor var der også stor skepsis hos polennu.dk, om vi skulle med på bølgen. Daværende kulturredaktør Per Wium var blandt dem, der først pressede på.

Den 14. maj 2009, kunne vores læsere for første gang så finde polennu.dk på Facebook.

(Fortsættes under)

Ti år med polennu.dk på Facebook

LÆS: Ti år med polennu.dk på Facebook

Sociale medier i front

Hos polennu.dk er vi kommet os over de første Facebook bekymringer, og har i dag et ønske om at være på alle sociale medier, i det omfang intet taler imod. Men Facebook har ikke altid være en god legekammerat for polennu.dk. Sidste år blev mange opslag fjernet efter klager, mange af dem fra øst – et planlagt angreb, der betød omfattende sletninger. Efter vores klager, er forholdet til Facebook dog normaliseret.

Tillykke til Facebook med de første tyve år.

Nyheder og historier fra dansk medie slettet af Facebook

LÆS: Nyheder og historier fra dansk medie slettet af Facebook

Facebook og polennu.dk

Facebook eller ej, så er polennu.dk størst i Danmark når det gælder nyheder på dansk om Polen. Men vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk.

Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905.

Du kan også gøre det med et engangsbidrag på
DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00.