Ti år med polennu.dk på Facebook

  mary_frederik_polen_14_maj_10_aar

  polennu.dk på Facebook på 10-årsdagen. Det er også det danske kronprinsepar Mary og Frederiks bryllupsdag, dog fem år tidligere. Parrets 10-års bryllupsdag blev fejret i Szczecin i Polen.


  KØBENHAVN: I dag er det 10 år siden, at polennu.dk første gang var at finde på Facebook. En skeptisk redaktion var baggrunden for, at det ikke skete tidligere.


  Den 14. maj 2009, kunne vores læsere for første gang også finde polennu.dk på Facebook. Men selv om polennu.dk gik online allerede i januar året før, så skulle redaktionsgruppen gennem mange overvejelser, før beslutningen blev en realitet. Der var ikke stor begejstring for det nye medier, men erkendelsen af de nødvendige fremskridt i en ny tid, betød at vi kom med på dillen der siden viste sig at være af mere kronisk karakter.

  Mere nyt på vej

  polennu.dk har i dag cirka 3.800 følgere på Facebook, og kan også findes på Twitter. En teknisk og redaktionel renovering af polennu.dk er undervejs, hvilket vil betyde at langt flere sociale medier i fremtiden vil blive taget i brug. Læs hele historien om polennu.dk gennem ti år på linket herunder.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Ti år med nyheder fra Polen på dansk