Årets rejsejournalist har besøgt Warszawa

  karen_seneca_aarets_rejsejournalist_2017_forfatter_polennu

  Den danske journalist og forfatter Karen Seneca, der er kendt fra rejseblokken.dk, Alt for Damerne, Ekstra Bladet og andre sammenhænge, ses her under sit besøg i det nye jødiske museum Polin i den polske hovedstad Warszawa. På hendes blog skriver hun om ti gode grunde til at besøge Warszawa. Foto: Niels Husted, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den prisvindende danske journalist og forfatter Karen Seneca har besøgt den polske hovedstad og giver ti gode grunde til at besøge byen.


  Journalist, forfatter, blogger og redaktør Karen Seneca, der under stor applaus blev hyldet på Danmarks største feriemesse Ferie for Alle som Årets Rejsejournalist 2017, har besøgt den polske hovedstad Warszawa for første gang.

  LÆS MERE
  rejseblokken.dk: Vil du til en billig og trendy storby?

  Ti steder til besøg

  I forbindelse med etableringen af den nye flyforbindelse fra Billund/LEGOLAND til Warszawa, besøgte Karen Seneca den polske hovedstad og har anmeldt ti steder i Warszawa. Blandt stederne er det nye bymuseum, det jødiske museum, kulturpaladset og mange andre af byens attraktioner. Læs artiklen og Senecas meninger herunder.

  LÆS ARTIKEL
  rejseblokken.dk: Her er ti gode grunde til at besøge Warszawa

  Rejseblokken.dk

  Seneca, der til daglig opholder sig i London og København, fik tildelt prisen som Årets Rejsejournalist 2017 sammen med sin redaktørkollega Lone Holm. Hæderen fik de for deres succesfulde blog rejseblokken.dk. Bloggen har siden den gik online for fire år siden opnået stor succes, og på siden finder rejselystne danskere oprigtige råd og vejledning om turistdestinationer over hele verden.

  MERE OM
  rejseblokken.dk: Karen Seneca

  Rejseblokken.dk har også anmeldt et par restauranter i Warszawa. Læs mere herunder.

  LÆS OGSÅ
  rejseblokken.dk: Rejseblokken – Mad i Warszawa