Artur_Siodmiak_takker_af_på_på_Polens_herre_landshold_i_håndbold
GDANSK: Polens håndbold landshold tog søndag afsked med Artur Siodmiak ved et håndbold arrangement i Gdansk. Til januar flytter det polske landshold til Aarhus for at deltage i EM.

Når det polske herre håndbold-landshold næste måned skal deltage i håndbold EM (EURO 2014) i Danmark bliver det uden et af holdets hidtil store profiler Artur Siodmiak. Han har netop takket af på det polske landshold med en velgørenhedskamp i Gdansk, skriver gdansknu.dk.

Har vundet sølv og bronze

Artur Siodmiak har sammen med det polske håndbold landshold været med til at vinde sølvmedalje ved håndbold VM i 2007 og bronzemedalje ved VM i 2009. Han har gennem sin karriere spillet for store klubhold i Schweiz, Frankrig og Tyskland.

Stort afskedsarrangement

Artur Siodmiaks sidste kamp med det polske håndbold landshold blev spillet søndag under et stort afskedsarrangement i Ergo Arena i Gdansk. Her spillede det polske landshold mod håndbold spillere fra hele Europa.

Håndbold EU i Danmark i januar

Det polske håndbold landshold deltager næste måned i håndbold EM i Danmark. Det polske hold skal spille gruppespil mod Rusland, Serbien og Frankrig i Aarhus, mens finalerne spilles i Herning.

LÆS MERE
gdansknu.dk: Landsholds spiller takkede af i Ergo Arena


SE BILLEDER
gdansknu.dk: Afskeds kamp med polsk håndbold spiller