Bryan Adams koncert floppede i Polen


  RYBNIK: Selv om den populære canadiske sanger Bryan Adams var i topform, kunne han ikke spille et stadion op med få mennesker i aftes.


  Den canadiske sanger Bryan Adams har besøgt byen Rybnik i det sydlige Polen. Arrangøren, Prestige MGM, havde ventet 15.000 mennesker til koncerten på byens stadion. Men under tusinde mødte op.

  Under tusinde

  Bryan Adams lod sig ikke mærke af det manglende publikum, og gav sig fuldt ud på scenen. Men det beskedne antal publikummer betød, at koncerten aldrig kom ’helt op at ringe’, skriver flere lokale medier.

  Kritikere siger også, at værtsbyen har været for dårlig til forberedelserne, og ikke gjort nok for at tiltrække publikum. Andre mener, at det er forkert at lave en så stor koncert på en mandag.

  Ikke kun musik

  Bryan Adams er også professionel fotograf, og bruger meget tid på velgørende arbejde. Han deltog i en fredskoncert i den georgiske hovedstad Tbilisi i 2008, og efter tsunamien, der ramte Japan i marts, har han arbejdet for at lave en støttekoncert sammen med andre stjerne, til fordel for ofrene i Japan.