Danmark gør klar til kamp mod Italien i Polen

  farzamabolhosseinidanmarkkrakow_u21_fodbold

  Det danske U21 landshold kom tirsdag aften til Krakow, og begyndte i dag træningen forud for den første EM kamp mod Italien på søndag. Foto: Farzam Abolhosseini


  KRAKOW: Det danske U21 fodboldlandshold er kommet til Krakow, hvor de skal spille første EM-kamp mod Italien.


  Det lovende danske U21 landshold er kommet Polen for at deltage i EM for de næstbedste fodboldlandshold i Europa. Onsdag begyndte de træningen i Krakow, efter at have haft fri mandag og tirsdag. På søndag møder de danske drenge Italien i den første kamp for Danmark på General Jozef Pilsudski stadion i Krakow.

  To dages fri

  – Spillerne har lige fået et lille afbræk. Vi kan risikere at være samlet i lang tid – det håber vi jo, at vi skal være – så spillerne har fået 36 timer, hvor de lige har kunnet se familien og få tankerne hen på noget andet.
  – Det er rigtig vigtigt, at vi møder op med helt friske hoveder og ben, siger den danske landstræner Niels Frederiksen til bold.dk.

  Bagklogskab

  – Men hvis jeg skulle tage beslutningen i dag, så er jeg sgu ikke sikker på, at jeg havde gjort det, for der er så meget, som jeg gerne vil have trænet med dem, men jeg håber, at det betaler sig på den lange bane, tilføjer træneren med et smil.

  Danmark er i gruppe ved U21 EM med Italien, Tyskland og Tjekkiet. Danmark og Polen er begge favoritter til en medaljeplacering, skriver flere danske og polske sportsmedier.

  Polen på fredag

  Polen er i gruppe med Slovakiet, Sverige og England. De hvid-røde polakkers første opgør bliver mod Slovakiet i den polske by Lublin fredag.

  SE KAMPPROGRAM
  Bold.dk: EURO 2017 U21 fodbold