Danmark vandt over Polen i fodbold i Kolobrzeg

Polen_Danmark_fodbold_Kolobrzeg_polennu

Den danske stjernespiller Thomas Hovmøller fra DR Sporten bringer Danmark foran 1-0 efter 12 minutter. Foto: Martin Bager, polennu.dk.

LÆS  Polske Lewandowski sikrede point mod Spanien

KOLOBRZEG: Det danske presselandshold slog lørdag det polske journalistlandshold, i en spændende dyst i Østersøbyen, hvor det danske A-landshold skal bo under EM.

LÆS  Lewandowski og Bayern er også Europas bedste til fodbold

Det var en intens og spændende kamp, da de danske journalister lørdag aften, besejrede Polen med 3-1, i den polske badeby Kolobrzeg.

Offensiv start

Allerede efter 7 minutters spil havde danskerne et skud på stolpen, og i det 12. minut scorede Thomas Hovmøller, DR Sporten til stillingen 1-0. Og minuttet efter var Hovmøller igen tæt på at bringe Danmark foran.

Forløsende scoring

Men scoringen til 2-0 var først en realitet, da BT’s Farzam Abolhosseini i det 34. minut hamrede bolden ind i de polske netmasker, og det var også stillingen ved pausen.

Ny stil

Det var et forandret polsk mandskab der lagde godt ud i anden halvleg, og polakkerne erobrede mere og mere af spillet. Efter 57 minutter gav det resultat, da polakkernes Ewerton, reducerede til 2-1.

Ny taktik

Det fik anfører Andreas Kraul fra DR Sporten til at ændrede i det taktiske oplæg, og det lykkedes for danskerne at komme ind i kampen igen. I det 71. minut scorede freelancejournalist Mads Olsen til 3-1.

Brændte straffe

Danmarks Thomas Hovmøller, der scorede det første mål, brændte et staffespark i det 77. minut.

Borgmester visit

Efter kampen deltog de danske og polske spiller i en middag med blandt andet byens borgmester på Hotel Marine, hvor de danske journalister bor, og hvor Morten Olsen og hans tropper, slår sig ned under EM 2012 slutrunden i Polen og Ukraine. Hummel er hovedsponsor for det danske presselandshold.
Det er byen Kolobrzeg der har inviteret det polske og det danske presselandshold til byen, hvor A-landsholdet rykker ind den 4. juni.

LÆS  Lewandowski sikrer tysk mesterskab med hattrick

LÆS  Polen straffes fordi de ikke vil spille VM-fodbold mod Rusland